2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Welke spullen neem je mee op reis? Deze!

Welke spullen neem je mee op reis? Deze!

Als je op vakantie gaat, moet je natuurlijk een koffer inpakken met alle spullen die je nodig gaat hebben. Niet alleen kleding, maar ook andere reisartikelen zijn onmisbaar op vakantie. Bedenken welke spullen je allemaal mee moet nemen voor jouw reis en zorgen dat je niks van deze spullen vergeet, kan best lastig zijn. Zelfs als je lijstjes maakt met dingen die je mee moet nemen, werkt niet altijd. Vaak ben je dan al op vakantie en bedenk je je ineens dat je iets bent vergeten. ZoReisJe.nl helpt je in 'welke spullen neem je mee op reis' met de artikelen die je al snel vergeet om mee te nemen op vakantie, maar die wel handig zijn om bij je te hebben. Daardoor kom je er hopelijk niet pas in het buitenland achter dat je iets bent vergeten.

welke spullen neem je mee op eis voor vermaak Vermaak voor tijdens de vlucht

Als je met het vliegtuig reist, heb je vaak handbagage in de cabine bij je en een koffer in het ruim van het vliegtuig. In je handbagage doe je dan natuurlijk de spullen die je nodig hebt op het vliegveld, in het vliegtuig en wanneer je net bent geland, maar je je koffer nog niet kunt uitpakken. Allereerst moet je natuurlijk iets hebben om jezelf te vermaken tijdens het vliegen. Bij lange vluchten heb je soms een scherm in de stoel voor je waarop je films kunt kijken, maar je kunt ook films downloaden op je eigen apparaat. Die kun je zonder internet bekijken tijdens de vlucht.

Ook kun je bijvoorbeeld wat reisgidsen of reisboekjes meenemen in je handbagage. Dan kun je alvast vooronderzoek doen en uitzoeken welke activiteiten je wilt gaan doen.

eten onderweg Eten voor in het vliegtuig

Tijdens het vliegen, kun je eten en drinken bestellen bij de stewards en stewardessen. Echter kan dat nog niet bij het opstijgen en ook niet bij het landen. Maar door de luchtdruk kunnen je oren wel dicht gaan zitten. Het is daarom slim om iets te eten mee te nemen in je handbagage, zodat je dat kunt voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kauwgompje, een snoepje of een pepermuntje. Ook vinden sommige mensen het eten dat wordt geserveerd in het vliegtuig niet lekker of te duur. Je kunt er daarom ook voor kiezen om een broodje in te pakken en mee te nemen het vliegtuig in.

Elektronica meenemen Elektronica die je niet kunt missen op vakantie

Of we nu met het vliegtuig of met de auto op vakantie gaan, electronica is niet meer weg te denken. Tegenwoordig hebben de meeste mensen een smartphone die vrijwel alles kan. Om foto’s en video’s te maken is het niet meer nodig om een camera mee te nemen. Echter vinden veel mensen het toch fijner en leuker om deze mee te nemen op reis. Zo kunnen camera’s vaak scherpere en mooiere foto’s maken en heb je meer geheugen dan op je telefoon. Neem in in ieder geval de beste wereldstekker mee dan kan je altijd en overal snel je apparatuur opladen!

actiecamera reis

Als je op vakantie veel gaat snorkelen, duiken of andere sportieve activiteiten gaat doen, dan is het misschien ook wel leuk om een actiecamera mee te nemen of aan te schaffen. Deze zijn waterproof en zijn er op gemaakt om beelden te maken in zee en tijdens het sporten. Zo kun je de meest mooie beelden maken en de vakantie keer op keer herbeleven.

Muziekinstrumenten Muziekinstrumenten mee als handbagage

Dit is wel raadzaam maar is afhankelijk van de grootte van het instrument en de vliegmaatschappij. Als je je gitaar wilt meenemen kan je deze beter niet als ruimbagage meenemen om beschadiging te voorkomen. Gebruik als het maar even kan een gitaartas zodat je je gitaar in het bagagevak boven de stoelen kunt plaatsen.

vakantiespullen Voorbereiden van de vakantie

Om te voorkomen dat je dingen vergeet mee te nemen op reis kan het helpen om een lijst te maken met alle dingen die je nog moet voorbereiden, regelen en inpakken. Dit zorgt voor wat meer rust in je hoofd en zo heb je een overzicht met alle dingen die je nog moet doen. Dan kun je daarna optimaal genieten van je vakantie, hoef je je niet meer druk te maken om alle dingen die gedaan moeten worden en weet je zeker dat je alles bij je hebt. Er bestaan ook paklijsten per type vervoer. Zo geeft de ANWB hier een wel heel compleet pakoverzicht voor je vliegreis.

En? Welke spullen neem je mee op reis?

Zijn er nog ander bijzonder zaken die je met ons wilt delen voor een completere vakantie-ervaring? Deel het op onze reis-socials of stuur het in via de contactpagina.

Meer vakantiespullen en reisartikelen >>

Foto's Welke spullen neem je mee op reis door Kindel Media via Pexels | Producten Bol.com


 

10-05-2022

Tags: Welke spullen neem je mee op reis spullen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl