2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Belangrijke reisartikelen om niet te vergeten

Belangrijke reisartikelen om niet te vergeten

De zomer staat al om de hoek en mensen gaan binnenkort weer massaal op vakantie naar het buitenland. Dit zorgt bij veel mensen ook voor stress. Het bedenken welke spullen je allemaal in moet pakken, het regelen van de overnachtingen, zorgen dat je huisdieren worden verzorgd als jij er niet bent, het regelen van en zoeken naar activiteiten die je kunt gaan doen op vakantie en nog veel meer. Het kan zo zijn dat je daardoor het overzicht verliest en juist dingen vergeet te regelen of in te pakken. ZoReisJe.nl is er gelukkig om je te helpen en op een rijtje te zetten welke dingen je mee moet nemen, maar vaak vergeet in te pakken.

reisaccessoires Welke reisaccessoires moet je meenemen?

Er zijn een aantal reisaccessoires die je niet kunt vergeten om mee te nemen op vakantie. Deze accessoires maken je reis namelijk een stuk eenvoudiger en aangenamer, terwijl ze niet veel ruimte innemen en weinig geld kosten.

Bagageweger

Zo heb je bijvoorbeeld een weegschaal die weegt hoe zwaar jouw koffer is. Zo'n bagageweger is zo klein als een polsbandje en kun je eenvoudig in je tas kwijt. Zo weet je zeker dat je koffer niet te zwaar is en hoef je geen gewicht bij te kopen op het vliegveld.

Kussentje

reiskussen

Als je lang moet rijden in een auto of lang moet zitten in een vliegtuig, dan kan het handig zijn om een nekkussentje mee te nemen. Je hebt natuurlijk van die de vorm hebben van een hoefijzer. Ze wegen weinig en nemen weinig ruimte in je tas in, waardoor ze perfect zijn om mee te nemen op reis.

Vloeistoffen meenemen Vloeistoffen meenemen in het vliegtuig

Vakanties hoeven niet altijd lang te duren. Soms ga je maar een weekendje weg of een kleine week. Daardoor heb je niet zoveel spullen nodig als wanneer je weken weg blijft. Het kan dan ook zijn dat je alleen handbagage meeneemt het vliegtuig in. Je moet dan natuurlijk wel goed opletten met de spullen die je meeneemt in je tas.

Om vloeistoffen zoals, je shampoo, conditioner en douchegel mee te nemen moet je speciale reisflesjes hebben. Deze kun je voor een paar euro in de winkel kopen. Je giet dan simpelweg de vloeistof uit de grote fles over in de kleine en doorzichtige flesjes en stopt ze in een doorzichtige (plastic) zak. Als ze dan gaan lekken zit het niet in en op al je andere spullen en je kunt ze eenvoudiger uit je tas halen bij de douane.

Elektronica mee Elektronica meenemen op reis

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat en je neemt elektronica mee, dan kun je deze beter in je handbagage stoppen. Koffers raken nog wel eens kwijt, worden opengemaakt door mensen en er wordt mee gegooid. Allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat jouw spullen kapot gaan. Om dit te voorkomen kun je ze het beste bij je houden in je handbagage. Zo kun je ze tijdens de vlucht ook nog eens gebruiken voor vermaak, mits je apparaten op vliegtuigstand staan. Losse batterijen mogen overigens ook niet in het luchtruim, maar moeten of in je handbagage of in een apparaat zitten.

Reisboeken Reisboeken met informatie over jouw vakantieland

Online en in boekwinkels zijn er honderden boeken te vinden die zijn gemaakt voor mensen die gaan reizen. Met zulke boekjes kun je zo op de hoogte zijn van alle dingen die je kunt doen in het land dat je op vakantie gaat en in de regio waar je zit. Zo heb je je reistips altijd bij je. Ook kun je dingen leren over de cultuur, de taal en de mensen. Zo kom je niet volledig voor verrassingen te staan en kun je je al een beetje oriënteren op de activiteiten die je kunt gaan doen.

Meer Reisartikelen >>

Foto's Belangrijke reisartikelen via Bol.com


 

27-06-2022

Tags: Belangrijke reisartikelen reisartikelen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl