2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Op vakantie in eigen land met deze leuke tips

Op vakantie in eigen land met deze leuke tips

[Gastbijdrage] Hoewel sommige mensen het liefst zo ver mogelijk op vakantie gaan, kan een vakantie in eigen land ook best leuk zijn. Nederland heeft verschillende plekken die leuk kunnen zijn als vakantieland. Zo kun je ervoor kiezen om een mooi waddeneiland te bezoeken, juist naar een grote stad te gaan of in een vakantiehuis in Friesland te zitten. Het maakt niet uit wat je leuk vindt om te doen, in Nederland is er altijd wel iets te vinden wat bij je past. Dus mocht je toch graag op vakantie willen, maar het liefst niet als te ver van huis, dan kun je in dit artikel leuke tips lezen!

Schiermonnikoog Mooi Schiermonnikoog

Dit waddeneiland staat erom bekend dat je er tal van activiteiten kunt verrichten en kunt genieten van de mooie natuur. Het is erg leuk om hier met je gezin te komen en dan bijvoorbeeld ook je hond mee te nemen, omdat deze ook erg zal kunnen genieten van de natuur. Vaak huren mensen een fiets, of een tandem, en gaan hiermee het eiland verkennen. Je komt op hele mooie plekken en soms kun je zelfs bijzondere dieren spotten, zoals zeehonden. Dus ideaal voor actieve natuurliefhebbers!

schiermonnikoog vakantie

Giethoorn op vakantie 'Must see' Giethoorn

Deze plek is vaak niet te missen, gezien hier vaak ook toeristen terug te vinden zijn. En dat is ook niet zonder reden, want het is een super leuke plek om een keer bezocht te hebben. Je kunt er heerlijke boottochtjes maken of kanoën, terwijl je aan het genieten bent van de mooie natuur om je heen. Dit is voor elke bewoner van Nederland een plek die je wel eens bezocht moet hebben.

Op vakantie in eigen Amsterdam Cultureel Amsterdam

Natuurlijk kon de hoofdstad van Nederland niet ontbreken in dit rijtje. In Amsterdam is er van alles te doen en te beleven. Vind je het leuk om musea te bezoeken? Dan kun je hier echt allerlei soorten musea bezoeken. Je hebt het museumplein in Amsterdam waar je je helemaal uit kunt leven en vaak zijn er ook passen te koop waarmee je meerdere musea kunt bezoeken. Daarnaast kun je een salonboot huren en een rondvaart maken door de grachten of heerlijk wandelen in het Vondelpark. Natuurlijk zijn er ook veel verschillende restaurantjes waar je lekker kunt eten!

Museumplein

Nog meer bestemmingen >>

Foto's Op vakantie in eigen land zijn van Pixabay | Gastauteur: Leisure Time.

24-02-2023

Tags: Nederland Bestemmingen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl