2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Wat is jouw Every Day Carry, oftwel je EDC?

Wat is jouw Every Day Carry, oftwel je EDC?

[Gastbijdrage] Er zijn veel dingen te overwegen bij de keuze van een Every Day Carry (EDC). Eerst moet je bepalen wat je dagelijks mee moet nemen, ook voor als je op reis bent. Daarna moet je een tas of rugzak kiezen die voor jou werkt. Als je bijvoorbeeld fietst, kun je beter een sling bag overwegen in plaats van een schouderband. Aan de andere kant, als je student of werkende bent, geef je misschien de voorkeur aan een rugzak met een laptopvak.

edc reistas Hoe kies je een tas die bij jou past?

De beste EDC is degene die het beste past bij jouw behoeften en levensstijl. Om die beslissing te nemen moet je rekening houden met je huidige tas, je dagelijkse activiteiten en natuurlijk je budget.

In een telefoontasje of sling bag passen bijvoorbeeld je iPad mini en je telefoon zonder dat je comfort hoeft in te leveren. Daarnaast kan je bijvoorbeeld lippenstift meenemen, oortjes, bankpasjes en sleutels. De meeste dingen die je op een dag nodig hebt. Een telefoontasje dames, is altijd handig, elke dag. En dat is natuurlijk precies wat de EDC moet zijn!

inhoud every day carry Wat moet je altijd bij je hebben in een grotere tas?

Als je meer dan de basics nodig hebt kun je ook grotere tassen overwegen. Voor op vakantie zijn er natuurlijk ook veel meer belangrijke reisartikelen in te pakken.

Als je elke dag een laptop mee moet nemen dan is een tas met een laptopvak handiger. Of als je naar school gaat en boeken mee moet nemen dan ben je haast verplicht een rugzak of een grote shopper bag te nemen. Naast je telefoon, laptop en dagelijkse dingen kan je dan ook een powerbank meenemen, notitieboekje en bijvoorbeeld een lunch bakje.

Denk ook aan een hoesje voor je tampons en andere vrouwelijke producten. Je kunt ook een bobby pin overwegen als redder in nood wanneer je je haar naar achteren probeert te binden. Nog een goed idee is om een herbruikbare waterfles te gebruiken. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu!

tasTip van de dag Tastip van de dag voor je Every Day Carry

Denk altijd goed na wat je elke dag nodig hebt, voordat je een every day carry gaat kopen!

[ Gastauteur Every Day Carry :] Vilix The Label
[ Foto Every Day Carry ] door Mart Production via Pexels.

Meer handigheden voor onderweg lees je via de Categorie Reistips >>

19-12-2022

Tags: Every Day Carry reistips

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl