2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Een salonboot huren in Amsterdam: hoe en waar

Een salonboot huren in Amsterdam: hoe en waar

[Gastbijdrage] Amsterdam is een prachtige stad om per boot te verkennen. Als je een salonboot wil huren, zijn er een paar dingen die je moet weten. In deze blogpost bespreken we alles wat je moet weten over het huren van een salonboot in Amsterdam. We zullen het hebben over wat je kunt verwachten als je er een huurt en wat de beste tijd is om een salonboot te huren. Dus als je erover denkt om een salonboot te huren in Amsterdam, lees dan zeker dit bericht!

salonboot Wat is een salonboot

Voor de mensen die het concept niet kennen, een salonboot is een normaal formaat rondvaartboot die is omgebouwd tot een drijvende woonkamer of restaurant. De binnenkant is heringericht om eruit te zien als een restaurant, of een kamer met statafels, afhankelijk van wat je wil voor jouw evenement.

Er zijn salonboten in verschillende groottes, van maximaal 20 tot 100 personen inclusief schipper. en met verschillende beschikbare arrangementen en prijzen. Dus van een uitje met de familie tot een groot vrijgezellenfeest, er is altijd wel een salonboot voor jou behoefte, waardoor je je speciale dag kan vieren op de grachten van Amsterdam.

Wat kun je verwachten als je een salonboot huurt

Het huren van een salonboot is een geweldige manier om Amsterdam op een unieke manier te ervaren. je kunt achterover leunen en ontspannen terwijl je door de stad vaart onder het genot van een hapje en drankje. 

Bij de meeste arrangementen zitten er hapjes en drankjes inbegrepen bij de prijs, evenals een schipper, omdat de salonboten best groot moeten zijn om de tafels te huisvesten. Eventuele versieringen zul je waarschijnlijk zelf mee moeten nemen, zeker als je een bijzonder thema in gedachte had. 

salonboot huren Wanneer kun je het beste een salonboot huren

Zoals benoemd is een salonboot ideaal voor een speciale gelegenheid zoals een familiefeest of een feest met vrienden. Maar wanneer is de beste tijd om er een te huren? Het antwoord: dat hangt ervan af. Als je de drukte wilt vermijden, dan kun je overwegen om een salonboot doordeweeks te huren, maar dan is de beschikbaarheid van je gasten waarschijnlijk lager. Als je op zoek bent naar een meer feestelijke sfeer, dan kun je overwegen om in het weekend een salonboot te huren. Het is dan waarschijnlijk drukker op de grachten, en je kunt het beste verder van tevoren reserveren.

Daarnaast kun je het beste in de lente of in de zomer een salonboot huren, omdat veel bedrijven in de winter geen boten verhuren omdat het te koud is, of omdat er het risico is dat er ijs op de grachten ligt en daardoor de boot kan beschadigen.

Salonboten Amsterdam Salonboot Amsterdam plannen?

Dus daar heb je het! Alles wat je moet weten over het huren van een salonboot in Amsterdam. Houd deze informatie in je achterhoofd bij het plannen van je volgende evenement. Bedankt voor het lezen!

Vind meer mobiele reistips via de Categorie Vervoer >>

[ Foto Salonboot Amsterdam :] van redcharlie op Unsplash.
[ Gastauteur :] Flagship Amsterdam.

13-09-2022

Tags: Salonboot Amsterdam

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl