2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Wat voor reis is een Adults only vakantie?

Wat voor reis is een Adults only vakantie?

[Gastbijdrage] Wat is een Adults Only vakantie? Een Adults Only vakantie is een vakantie alleen voor volwassenen. Hier kom je dus geen kinderen tegen. Een vakantie waar je heerlijk tot rust komt zoals een vakantie bedoeld is. Team VakantieGoals heeft een onderzoek gedaan naar de leukste Adults Only hotels. Bekijk de link hierboven.

vakantie zonder kinderen Ontspannen vakantie zonder kinderen

De vraag naar een vakantie zonder ‘kinderen’ is explosief gestegen in de afgelopen jaren. Voorheen was het aanbod beperkt, maar tegenwoordig en in de toekomst springen de hotels als paddenstoelen uit de grond. Maar dat is niet zo gek! De vraag is ook enorm gestegen. Steeds meer ouderen willen genieten van hun welverdiende vakantie. Zo is het toch heerlijk om wakker te worden met de geruis van de zee? Of een boek te lezen waar je niet gestoord wordt?

Er zijn vele voordelen aan een verblijf zonder kinderen. Er zijn vele prachtige bestemmingen, maar op nummer een staat op dit moment: All Inclusive Ibiza. Het Spaanse eiland is levendig waar veel feesten worden gehouden. Maar dat is niet alles! Zo heeft Ibiza ook het mooiste zonsondergang ter wereld.

leeftijd Adults Only vakantie Wat is de minimale leeftijd van een Adults Only vakantie?

Vanaf welke leeftijd ben je van harte welkom bij een Adults Only hotel? Dit is per hotel of resort verschillend. Zo hanteren de meeste hotels een leeftijdsgrens vanaf 16 of 18  jaar of ouder. Maar er zijn ook hotels die een leeftijdgrens hanteren vanaf 14 jaar, dus lees altijd de voorwaarden en mogelijkheden per hotel voordat je een vakantie boekt.

All Inclusive Zonvakantie op basis van All Inclusive

Wil je zorgeloos genieten van een verblijf in een luxe Adults Only hotel? Dan is het wellicht een idee om een vakantie te vieren op basis van Ultra All Inclusive. Zo begin je de dag met een heerlijk ontbijtje, in de middag een lunch, en in de avond een heerlijk diner.

inspiratie Wil je inspiratie op doen voor je aanstaande Adults only vakantie?

Wil je inspiratie op doen voor je aanstaande vakantie zonder kinderen? Hopelijk is het nu helemaal duidelijk wat een Adults Only vakantie betekent en wat het inhoud. Het is wellicht een idee om inspiratie op te doen bij de leukste hotels alleen voor volwassenen. Bekijk de mogelijkheden hierboven in de link.

Bekijk hier nog meer reistypen >>

[Tekst en beeld Adults only vakantie:] VakantieGoals Online Travel Media.

 

13-08-2022

Tags: Adults only vakantie Reistypen Bestemmingen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl