2002-shawnn-tan-265187 2002-aldain-austria-316143 2001-alexander-shustov-67
Kustfietsreis V: van Koudum naar Zuidlaren

Kustfietsreis V: van Koudum naar Zuidlaren

[Persoonlijk blog van Kustfietser Robert] Vandaag om 9.30 uur vertrokken richting 1e tentenkamp. In de praktijk blijken dat in april vooral campers te zijn. De route ging van Koudum via Woudsend en een flinke bouwput in Joure met omleidingen naar Heerenveen. Vanaf daar over en langs rustige, wel erg rechte N-routes over Norg en Tynaarlo naar Zuidlaren.

Mooie knooppuntenroutes

Je kunt ook mooie knooppuntenroutes rijden. Op zich een aanrader maar het schiet niet zo op. Lekker warm hoor in de middag; 23 graadjes dus met de shortoutfit weer! Vreemd genoeg kwam ik minder ver dan vorige keer op mijn stadsfiets, maar ja, toen had ik ook windkracht 5 in de rug en nu een zacht briesje. In totaal toch nog 120 km en 4000 calorieën weggetrapt.

ochtendbakkiemooie weg he

Midlaren

Aardige stand-in beheerder hier in Midlaren op minicamping De Appelboom. Hij staat elk jaar ergens anders, ook een mooie pensioenjob! Ik sta midden op het grasveld omsingelt door campers. Het lijken net indianen... Het nieuwe kookstelletje met 3 pannetjes doet het prima; soep vooraf, hamburgers gebakken onder een appelboom met puree en groentemix.

burgerszononder

Plannen voor morgen

Morgen ben ik denk ik in 3 uur bij de Duitse grens bij Statenzijl. Nb ik kan nog geen foto’s toevoegen, moest eerst weer lid worden dus volgt nog hoor! Er schijnt ook een mooiere site en app te komen binnenkort; ‘De nieuwe site* is volledig responsive en gemaakt om mobiel mee te werken. Ook het uploaden van foto en video is een stuk makkelijker geworden.’ Ben benieuwd! Welterusten!!

* Ik ben inmiddels overgestapt van waarbenjij.nu naar de veel makkelijkere Websitemachine.com

Naar de volgende etappe: Zuidlaren - Norddeich (D) >>

17-04-2018 Deel


(vul hier 'ja' in)
JeePee

7 April 2018 - 20:31
Mmm Friesland. Ik ga er ook gauw weer heen.
Slaap lekker!

Joke Arnoldy

7 April 2018 - 21:28
Lieve Robert, net een grote E-mail geschreven. Is zeker niet aangekomen. Probeer opnieuw.
Fijn dat het weer zo mee zit. Flink van je om te gaan. Heel veel liefs, ik schrijf morgen meer vanwege een film nu op TV. Mam

Maak een blog op je website met Websitemachine.nl